Εμπειρία χρήσης Motion Energy

Η εμπειρία της χρήσης κρέμας Motion Energy από την Άννα από το Batumi

Η Άννα από το Μπατούμι ξέχασε τον πόνο στις αρθρώσεις και τους μυς με το Motion Energy, μια λεπτομερή ανασκόπηση του βάλσαμου

Το όνομά μου είναι Άννα, ζω στη Γεωργία, στην πόλη Μπατούμι. Θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου από τη χρήση κρέμας Motion Energy για τη θεραπεία της αρθρίτιδας. Ζω με αυτήν την ασθένεια για περισσότερα από 10 χρόνια, την απέκτησα σε νεαρή ηλικία λόγω επαγγελματικής δραστηριότητας. Ο πόνος σπάνια ενοχλεί, αλλά όταν αλλάζει ο καιρός, οι αρθρώσεις των καρπών συχνά διογκώνονται. Επιπλέον, παίζω σπορ, οπότε υπάρχει πάντα μια κρέμα θέρμανσης στο σπίτι στο ντουλάπι φαρμάκων ως μέσο για την ανακούφιση γρήγορα του μυϊκού πόνου μετά την άσκηση.

Περιγραφή της κρέμας

Είδα το Motion Energy σε μια διαφήμιση. Ενδιαφέρομαι για τις υποσχέσεις του κατασκευαστή, οπότε μελέτησα προσεκτικά τη σύνθεση. Μου άρεσε ότι αυτό είναι ένα φυσικό φάρμακο, οπότε έκανα αμέσως μια παραγγελία.

Έδωσαν στο Batumi πολύ γρήγορα, πλήρωσαν το δέμα στο ταχυδρομείο, τα εμπορεύματα έφτασαν ασφαλή και υγιή. Πριν από αυτό, δεν είχα δει κριτικές, οπότε με έκανε έκπληξη το γεγονός ότι πρόκειται για κρέμα-βάλσαμο με δομή τήξης, νόμιζα ότι θα ήταν κάτι σαν τζελ. Ωστόσο, αυτό είναι ακόμα καλύτερο - το βάλσαμο απορροφάται αργά, έτσι διαρκεί περισσότερο.

Η κρέμα είναι παχιά, μυρίζει ευχάριστα από αιθέρια έλαια. Αφαιρείται εύκολα από το σωλήνα, διανέμεται ευχάριστα στο δέρμα.

Πώς χρησιμοποίησα την κρέμα

Θα περιγράψω το πρόβλημά μου: οι αρθρώσεις των καρπών επηρεάζονται λόγω επαγγελματικής δραστηριότητας (είμαι προπονητής τένις στο παρελθόν). Περιοδικά, διογκώνονται, τραυματίζονται, κάτω από το φορτίο, εμφανίζεται μια συγκεκριμένη τρεμούλα, οι κινήσεις γίνονται περιορισμένες. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν ο καιρός αλλάζει και δεν εξαφανίζεται χωρίς θεραπεία.

Από την κοινή κρέμα περίμενα:

  • καλό φαινόμενο θέρμανσης.
  • γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο
  • μείωση της διόγκωσης και της φλεγμονής
  • πολυλειτουργικότητα - έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για αρθρίτιδα.
Συσκευασία με βάλσαμο Motion Energy, φωτογραφία από την κριτική της Άννας

Το φάρμακο ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες. Το προϊόν θερμαίνεται τέλεια, αλλά δεν καίει το δέρμα, όπως κάνουν τα ανάλογα. Η ζεστασιά προέρχεται από το εσωτερικό, ένα πολύ ευχάριστο συναίσθημα. Ο πόνος εξαφανίζεται περίπου 15-20 λεπτά μετά την εφαρμογή.

Ο τρόπος χρήσης της κρέμας περιγράφεται λεπτομερώς στον σωλήνα. Το εφάρμοσα όπως απαιτείται, μερικές φορές μία φορά την ημέρα, μερικές φορές 3 φορές την ημέρα. Η ανακούφιση ήρθε πολύ γρήγορα. Θέλω επίσης να σημειώσω μια ευχάριστη μυρωδιά, μου φαίνεται ότι καταπραΰνει επιπλέον, ίσως αυτό οφείλεται στα αιθέρια έλαια στη σύνθεση.

Ως αποτέλεσμα της εφαρμογής μέσα σε μια εβδομάδα, η επιδείνωση της αρθρίτιδας εξαφανίστηκε εντελώς. Το οίδημα μειώθηκε τη δεύτερη ημέρα χρήσης, ο πόνος εξαφανίστηκε την πρώτη ημέρα.

Το Motion Energy μπορεί να ταξινομηθεί ως πολυλειτουργικά εργαλεία. Δεν περιέχει αντιβιοτικά ή ορμόνες, είναι ένα φυσικό προϊόν, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τραυματισμούς, μώλωπες και απλώς για να ζεσταίνει τους μύες. Μερικές φορές το εφαρμόζω στους μυς πριν από την προπόνηση, όταν δεν έχω χρόνο να ζεσταθώ πλήρως.

Πήρα ένα σωλήνα μαζί μου σε μια πεζοπορία. Μετά την ανάβαση στα βράχια, οι μύες και η πλάτη είναι πάντα πολύ επώδυνοι και εδώ η κρέμα έσωσε ολόκληρη την τουριστική ομάδα μας - οι σύντροφοι χρησιμοποίησαν επίσης το βάλσαμο και όλοι παρατήρησαν μια γρήγορη ανακούφιση.

Η ετυμηγορία μου από την κριτική: μια εξαιρετική κρέμα θέρμανσης για όλες τις περιπτώσεις. Συνιστώ την κρέμα σε όποιον παίζει σπορ, έχει ενεργό τρόπο ζωής, έχει προβλήματα αρθρώσεων ή περιστασιακά βιώνει πόνο στην πλάτη.