Κριτικές για Motion Energy

 • Αικατερίνη
  Το Motion Energy με έσωσε από χρόνιο πόνο στην πλάτη που δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει άλλη θεραπεία. Συνιστώ σε όλους, αυτή η κρέμα πρέπει να βρίσκεται στο ντουλάπι φαρμάκων όλων.
  Motion Energy
 • Σοφία
  Τα γόνατά μου πονάνε άσχημα, έχω ήδη χρησιμοποιήσει όλες τις διαθέσιμες μεθόδους θεραπείας - από φυσιοθεραπεία, φαρμακευτικά παρασκευάσματα, έως λαϊκές θεραπείες. Τίποτα δεν λειτούργησε μέχρι να δοκιμάσω το motion energy. Το βάλσαμο θερμαίνεται πολύ καλά, αφαιρεί το πρήξιμο, με βοήθησε να ξεχάσω τον πόνο σε μόλις μία εβδομάδα χρήσης.
  Motion Energy
 • Μαρία
  Αγόρασα το Motion Energy για τη θεραπεία της οστεοχόνδρωσης του τραχήλου της μήτρας. Η κρέμα έκανε εξαιρετική δουλειά με το έργο, μυρίζει ωραία, είναι εύκολο να εφαρμοστεί. Μου άρεσε που ζεσταίνει απαλά από μέσα και δεν καίει το δέρμα, όπως τα ανάλογα.
  Motion Energy
 • Ευάγγελος
  Έχω τραυματιστεί στα πόδια, χρησιμοποίησα διαφορετικές αλοιφές θέρμανσης για πολύ καιρό, αλλά δεν υπήρχε νόημα. Ένα μήνα μετά τον τραυματισμό, έγινε δύσκολο να περπατήσετε, ο γιατρός διάγνωση αρθρίτιδας. Παρήγγειλα το Motion Energy μετά από συμβουλή ενός φίλου. Χρησιμοποίησα τη θεραπεία για 3 εβδομάδες, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι πόνοι εξαφανίστηκαν εντελώς, γι 'αυτό το συνιστώ σίγουρα.
  Motion Energy
 • Ευάγγελος
  Πηγαίνω για σπορ, οπότε υπάρχουν πάντα κρέμες ζέσταμα στην τσάντα μου, τις εφαρμόζω πριν από την προθέρμανση για να προετοιμάσω καλύτερα τους μυς για το άγχος. Κατά λάθος είδα μια διαφήμιση για το motion energy και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Τώρα αυτό είναι το αγαπημένο μου φάρμακο, το χρησιμοποιώ μόνος μου και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους τους αθλητές.
  Motion Energy
Βαθμολογία χρηστών Motion Energy
4.3
28